INFORMATION

Vi är 7 tjejer som går designlinjen på Sågbäcksgymnasiet. Vårt projektarbete under sista året är att starta ett eget företag och driva det så att vi får förberedande kunskaper inför framtiden. Vi har valt att designa egna motiv som vi sedan trycker på T-shirtar. Vi har tryckt upp en vit T-shirt för tjejer med vingar på ryggen och en svart unixex-T-shirt som både killar och tjejer kan ha.
Den svarta tröjan har ett motiv av en döskalle med hörlurar.

Vi har även en ny kollektion på gång, så nya motiv och tröjor kommer inom kort! Det som är nytt med den här kollektionen är att vi nu beställer från The Stray Boys, så tröjorna kommer vara i en helt annan modell, bla. kommer ärmarna på T-shirtarna vara klippta och resårsydda! Mer info om dom kommer!

Vi stödjer kampen mot mobbning så en del av vinsten går till Friends. Eftersom vår rådgivare är en av skaparna till det kända märket The Stray Boys så kommer vi ha ett sammarbete med dom framöver, bland annat så kommer vi under Våga vara Egen-Mässan sälja deras mössor.

Ni är jättevälkomna att höra av er till hotteesuf@gmail.com om ni är intresserade av T-shirtarna!

Make friends not enemies


Tjejmodellen Figursydd!

 
Framsida

Baksida

UnisexT-shirten för killar och tjejer!


Framsida

Baksida

Försäljningen av våra tröjor är i full gång!

De svarta T-shirten "music" är en unisexmodell för både killar och tjejer. Tröjorna är ganska små i storlekarna, tänk på det om du vill beställa!

Den vita T-shirten "wings" är en tjejmodell och är figursydd.

Priset är 199:- ev frakt tillkommer

Skicka ett mail till: hotteesuf@gmail.com om du vill beställa.

RSS 2.0